Visiting A Swedish Blogger

Yesterday, I went to see fellow blogger Nina, just 5 minutes drive away from my parents’ house.

I read her blog every week as she writes on a couple of topics I am interested in like Gotland (the beautiful island I am from), feminism, photography, home decor and parenting (well, I can learn even though I am not there yet, can’t I?). Her blog is very professional AND personal, which is a difficult combo.

As I read her blog often, I felt I already knew her!

It was a strange and wonderful feeling as I walked through her beautiful home, played pek-a-boo with her son and had a lovely discussion about everything from relationships to racism, cupcakes to career, loving to living…

It is wonderful what connections blogging can bring! Hope to see you next summer too, Nina!

See Nina’s post (in Swedish) on our meet-up here. (or pic above).

Sharing is caring!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

You may also like

7 Comments

 1. Thank you fore those wonderful words! I even understood them 😉

  Nä, det får räcka så. Man ska inte ta i så man spricker.

  Det var mycket mysigt att träffas. Det ger verkligen bloggandet ännu en dimension. Jag hade på känn redan innan att du var en speciell kvinna, och jag blev inte besviken. Jag är mycket glad att du tog kontakt så att jag fick lära känna dej också. Helst hade jag velat träffa dej fler gånger inom kort för att få fler pratstunder tillsammans, men jag får ge mig till tåls nästa sommar.

  Ta hand om dej!
  Kram

  P.s Om du inte har nått annat för dej får du gärna ändra i “Regular Reads (Swedish) där länken går till min gamla blogg.

 2. My programmes manager and I are becoming best of friends just because of blogging. He wants to start one and I’m helping him out. It’s amazing, the power of blogging

 3. The power of blogging! Really, I wish more people would know of the interactive aspect of this art 🙂

 4. Hej Nina,

  Sicken perfekt Engelska! Har nu ändrat länken.

  Stor kram från Stockholm!
  Kajsa

 5. Kajsan Läser din fina blogg för att jag saknar dig, och hittar även min gamla kamrat Nina! Så fint att ni lärt känna varandra, kramar galore till er båda!

 6. Några riktigt intressanta detaljer du har written.Aided mig mycket, precis vad jag letade efter: D.